Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI



BEN ASHAARI BIKIN GEGAR LAGI....! Nak kumpul seberapa banyak blog bermula hari ini ( KHAMIS - 14/04/2011 ) sehingga AHAD ( 17/04/2011 ) Tujuan ? Belum tau lagi .. Mungkin nak buat segmen berdasarkan blog tu.. atau apa apa je la... tapi dia kata takde hadiah, tapi kalu sapa-sapa nak tau berhantu ke tidak abang handsome kita ni, jointlah blog dia.... sekadar untuk menambahkan lagi kenalan blogger katanya dan manalah tau blog kau orang pun semakin banyak trafik dan semakin berhantu macam blog aku ni.

Kalau suka kat BEN ASAHAARI ni boleh juga joint kat FB dia.




9 comments:

EJA said...

salam dah follow dan komen jom gegar di blog eja pulak
http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Makbed said...

singgahh dari blog ben

i am DiDa said...

Salam gegar & follow dari kump.1 no.9 ...(",)v

Cik Sue said...

cik sue dtg gegarrrrr kumpulan 8...

salam perkenalan... =D

opie_viperz said...

hye...dtg menjegah dri segmen brn ashaari..

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/